nové nájemné

Vážení nájemníci a vlastníci,

 Rádi bychom Vás informovali o problémech na našem domě.

Často se stává,že problémy týkající se bydlení v našem domě,poruchách a ostatních problémech se řeší s nesprávnými lidmi.Musíme Vás opět upozornit,že veškeré problémy týkající se závad a požadavků na různé opravy a úpravy se musí řešit výhradně se správou SVJ.Nikdo Vám nemůže slíbit opravu nebo jakékoli požadavky a to jak vlastníků tak i nájemníků.Původní samospráva SBD již nemá jakoukoli možnost cokoli v domě provádět a zajišťovat.

My se samozřejmě snažíme,aby náš dům byl pořádku a aby v něm vše fungovalo tak,jak by si to všichni přáli.Bohužel není v naši moci procházet denně celý dům a zjišťovat nedostatky.Proto Vás všechny žádáme,abyste nám nahlásili případné závady nedostatky nebo požadavky ,které budeme ihned podle možnosti řešit.

Stále se opakuje situace,že otevíráme vstupní dveře i těm,které naznáme.Jako následek toho jsou potom zničené věci v domě.Příkladem je již několikrát zasklené výplně ve 3 N.P.,vypáčené mříže do sklepa,hrůzostrašný nepořádek na schodišti.Oprava všech těchto i jiných věcí nás stojí mnoho peněz.V nynější době si nemůžeme dovolit plýtvat financemi,kterých není nazbyt.

Díky kamerovému systému se nám podařilo objasnit,kdo zde dělá nepořádek před i za domem a ve vestibulu.Všichni již byli kontaktováni a je vidět,že se situace zlepšila.

Pokud tedy zjistíte nějaký nedostatek jako např.nesvítící světla na patrech,nevhodné nastavení svítidel s čidlem,nebo nezavírání a bouchání vstupních dveří,tak to nahlaste kterémukoli členovi výboru SVJ nebo napište na lístek a vhoďte do schránky společenství.Abychom mohli reagovat na dopisy je nutné,aby byly podepsány.V opačném případě nemůžeme nic dělat a dopis odkládáme.Nevíme s kým jednat.

Díky všímavému nájemníku jsme dnes večer zjistili pohyb bezdomovců v našem domě.Objevili jsme je v 9.N.P. jak se připravovali k přenocování.A právě takoví nám dělají v domě nepořádky.Díky kamerovému systému také víme,kdo je do domu pustil.Bohužel ze zákona nesmíme uvádět jména.S dotyčným bude tato věc projednána.Opravdu se dívejte kolem sebe a v případě,že zjistíte takové jednání,okamžitě to dejte na vědomí komukoli z výboru SVJ aby se sjednal, pořádek.Jedná se také o bezpečnost nás všech.

Věříme,že pokud nebudeme k sobě i domu lhostejní bude se nám líp bydlet a společně ušetříme spoustu peněz za zbytečné opravy.

Pravidelně Vás budeme informovat o dění v domě i kolem domu.

25.3.2013 výbor SVJ

Napsat komentář