Kamerový systém

Na základě požadavku nájemníků a schválení na shromáždění, byl dokončen systém kamer pro zajištění bezpečnosti nájemníků . . .

Informace ke kamerovému systému

Na základě požadavku nájemníků a schválení na shromáždění, byl dokončen systém kamer pro zajištění bezpečnosti nájemníků a k zamezení ničení našeho domu. Máme celkem 8 kamer. Jedna před vstupem do domu-přední část- ta kontroluje zvonkové tablo a prostory na kterých nám ničí dům psi svým močením.

Druhá kamera je umístěna na vnitřní straně vstupních dveří. Ta monitoruje prostor schránek a zabezpečený vstup do místnosti výboru SVJ, kde je umístěno kamerové centrum. Tato kamera ukáže ty, kteří neustále odhazují letáky na zem a dělají nepořádek ve vestibulu.

Třetí kamera je ve vestibulu přízemí a monitoruje hlavně vstupy do výtahů.

V každém výtahu je jedna kamera, která má za úkol hlídat bezpečnost jízdy (možné napadení nájemníka či jeho zneužití) a také má zamezit poškozování výtahů.

Další kamera je umístěna na zadní stěně domu a monitoruje prostor zadního traktu, kde se často scházeli ti, kteří zde dělají nepořádek a ničí nám dům.

Další kamera je umístěna v přízemí domu na schodišti a monitoruje i vstup do sklepa. Ta sleduje ty nájemníky, kteří odhazují odpadky do suterénu pod schodištěm ve sklepě.

Kamera umístěna ve 3 N.P. již nesplňuje účel,ke kterému byla namontována.

Nájemníci, kteří budou zachyceni systémem a dělají neustále nepořádek budou pozváni k pohovoru na výbor společenství. Pokud se jejich chování nezlepší, budeme nuceni jejich jména zveřejnit, aby o tom všichni věděli.

Ujišťujeme všechny naše nájemníky, že v žádném případě nemůže dojít ke zneužití záznamu třetí osobou. Celý systém je zaheslován a není napojen na žádnou veřejnou síť (internet). Taktéž celá místnost je zabezpečena před vniknutím cizí osoby. Jen jeden člen výboru má k záznamům přístup.

Celý kamerový systém je provozován se souhlasem státních úřadů.

17.5.2016

Napsat komentář