Informace o výtazích

Byla dokončena rekonstrukce malého osobního výtahu na nový nákladní-červený.Ten byl po zkušební době převzatý a dán do normálního provozu.

Druhý nákladní výtah-modrý byl dokončen,ale do dnešního dne není předán do trvalého provozu.Je tedy stále v omezeném zkušebním provoze.Je to dáno tím,že po vyčistění starých vodítek bylo zjištěno,že na původních vodítkách jsou ve spojích vylomeny jejich spojovací části.Výtah by potom nejezdil potichu,což je znát nyní, a navíc by se ve spojích zadrhoval.Proto je nutno vodítka vyměnit.Nové vodítka jsou již v šachtici a držáky má Liftcomp.Takže v nejbližší době dojde k odstávce modrého výtahu po dobu výměny vodítek.

Následně bude výtah odzkoušen a dán do plného užívání.

Tím dojde ke změnám v přivolávání výtahů.Oba budou opět zpřaženy.To znamená,stisknete-li kterékoli tlačítko jízdy,přijede k Vám nejbližší výtah.Volte vždy ten směr jízdy,kterým chcete jet.

Ve výtahu NEKUŘTE.V případě kouření zareaguje čidlo ,výtah sjede do nejbližší stanice a zůstane do odvětrání stát.Druhý výtah nepřivoláte.

Chcete-li sjet do sklepa je nutno přiložit výtahový čip na platovou plošku s blikající LED diodou a poté stisknout tlačítko do sklepa.Potom výtah sjede do sklepa.Ve sklepě se výtah přivolává stisknutím tlačítka.

O spuštění a převzetí výtahu a jejich kompletním předání Vás budeme včas informovat.

Chraňme si náš majetek.Rekonstrukce stála mnoho našich peněz.Pořádek je vizitka nás všech.

Napsat komentář