Ú K L I D D O M U

Jak jste si všichni všimli,po celou dobu stavby na našem domě neprobíhal úklid a požádali jsme Vás o udržování pořádku.Na některých podlažích to bylo vpořádku,ale někde jsou nájemníci,kterých se pořádek asi netýká.

 

V dnešní době je již stavba ukončena.Na naši schůzi se odhlasovalo zrušení smlouvy s původní agenturou,protože jsme s ní nebyli spokojeni.Vyvstaly nutně dotazy,kam šly peníze na úklid a proč se poplatek nepřestal vybírat.Změna nájmu (zrušení poplatku a jeho znovunavedení) je spoplatněna služba pro SBD a v podstatě to několikrát do roka ani není možné.Peníze,které se vybíraly nešly nikomu do kapsy,ale do společného fondu a byly převedeny do fondu oprav.Takže to jsou stále naše peníze.

V dnešních dnech se již úklid provádí.Tento úklid provádí paní Grimmová,na kterou se můžete obracet v případě stížnosti k úklidu.

Úklid se provádí přesně podle regulí.Uklízí se 1× týdně,není pevně stanoven den ani hodina úklidu.

Žádáme Vás o dodržování pořádku v domě.Nevyhazujte letáky ve vestibulu na zem.Nikdo není povinen to uklízet.Pokud letáky nechcete,napište si na schránku,že Vám je nemají vhazovat.

Dále upozorňujeme,že odkládání domovního odpadu (smetí) na chodbu domu je proti hygienickým normám a ohrožuje zdraví lidí,nemluvě o tom,že se zde mohou objevit myši nebo potkani,jak to bylo v dřívější době.Také je to v rozporu s domovním řádem.

Pokud máte jakékoli dotazy k dění v domě neváhejte napsat na náš mail,nebo vhoďte lístek do schránky společenství.Lístek musí být podepsán.Jinak se tím nebudeme zabývat.

 

Výbor společenství 28.9.2012

Napsat komentář